flowgarden is opgericht door Lucas Glerum (56). flowgarden is een samenspel van flow en garden. Water en aarde, bloed en lichaam. Earth is my body, water my blood.  

Lucas is ondernemend en avontuurlijk ingesteld en gelooft in een grenzeloos bestaan "De wereldbol en atlas trekken mij enorm aan als kind. Geinteresseerd in landen, volkeren, culturen en natuur die ik later wil ontdekken". Het doel heiligt de middelen. Samen met mijn levenspartner vinden wij de combinatie van reizen en kleding maken in India, Nepal en Bali en verkoop op festivals en toeristenmarkten in Nederland en Belgie. Voor de geboorte van onze dochter in 1998 vestigen we ons in Nederland. In Rotterdam beginnen we wereldwoonwinkel Wanderland. Twee jaar na de komst van onze zoon emigreren  we voor 2,5  jaar naar Nieuw-Zeeland en Australie. Voor de geboorte van ons 3e kind besluiten we terug te keren naar Nederland. In 2007 zijn wij in Ouderkerk aan den IJssel gaan wonen en werk ik  als freelance arbo adviseur.

In 2019 krijg ik last van tinitus (oorsuizen).  Om controle daarover te krijgen begin ik met Mindful trainingen, workshops, mannenwerk, NLP Master/Practioner en Hypnotherapie. Een ontdekkingsreis door je innerlijk landschap, waarin het tuintje van je hart de juiste aandacht krijgt, gevoed wordt met de juiste ingredienten. Een innerlijke reis die oneindig blijkt te zijn.


Lucas is samen met Mylene en hebben 3 kinderen. Lucas is gecertificeerd NLP Coach en Hypnotherapeut level 1.


PARTNER

Mylene is mijn levenspartner en doet lichaamswerk. 

Wil je weten wat Mylene voor je kan betekenen
,


Referenties

Hilde

43 jaar

Lucas geeft op eigen-wijze inzichten om nieuwe paden te bewandelen. 

Recente blogitems