Angsten

Coachprogramma:

Sessie 1 orientation

  Wie ben ik en waar sta ik voor?

  Welke kwaliteiten en waarden zet je al in?

  Wat zijn je behoeften?  Sessie 2 discover
  Hoe komt het dat je zo denkt, doet en voelt?

   Je ontdekt je strategie die jou steeds weer in dezelfde situatie brengt. Wat is er nodig voor jouw 'trigger' ?

   Sessie 3 playing the mind

   Met NLP krijg je inzichten in de unieke structuur van je mind. Welke neurologische paden je hersenen doorlopen bij de zintuigelijke waarnemingen: zien, voelen, horen. Hierin wordt bepaald "Hoe jij de wereld waarneemt'.
   Je begint met het doorbreken van belemmerende overtuigingen. Je begint met het transformeren naar versterkende overtuigingen. Je krijgt Inzichten in keuzemogelijkheden

   Sessie 4. creation

   Met hypnotherapie maak je een reis met de kracht van je voorstellingsvermogen. Met gedachtenkracht kan je reizen naar toekomst om ongekende vermogens te bereiken. Je maakt kennis met de universele leer en elementen uit een 'cursus in wonderen'. Je ervaart je ongekende vermogens. Je authentieke kracht.

   • Leer van je feedback
   • Zoek uitdagingen
   • Doorbreek weerstanden
   • Vergroot je speelveld
   • Visie op je missie

   Sessie 5 flow

   Je stroomt in een flow. je hebt uitdaging en voelt je ontspannen. Het leven zorgt voor je, zet je in beweging en draagt oplossingen aan die je met je hoofd nooit had kunnen bedenken. Je lichaam en geest ervaren meer tijd en ruimte om opnieuw te voeden. Om opnieuw te vloeien.

   Je neemt verantwoordelijkheid, Respons-ability, Je bent proproactief en bewust van wat je denkt, doet en voelt. Je bent in het nu en leeft in een flow

   wij doen het samen.
   Door het te delen benoem je het. Door het te erkennen vindt er bij jou verandering plaats.