Coachprogramma flow


Als je je leven bekijkt dan merk je dat er altijd stroming is. Je bestaat voor meer dan 60% uit water. Het stroomt en laat zich leiden.  Er zijn blokkades, er is openheid en er is een vrije wil. Een vrij wil waarin keuzemogelijkheden zijn.  

In de praktijk hebben de meete  clienten een gebrek aan vertrouwen. Er is angst om het oude vertrouwde los te laten. Het voelt als een veilige thuishaven waar alles veilig en vertrouwd aanvoelt. In het boedhistisch  geloof wordt dit 'clamping' genoemd. Het vastpinnen aan dezelde gedachten, zorgen en angsten. Je klampt je vast aan de oevers en  rotsblokken en stroomt niet verder. Je bent bang je over te geven aan de stroom.

De uitnodiging is: Er weerstand tegen bieden of loslaten. Je overgeven aan de levensenenergie 'prana' betekent bewust overgeven aan je gevoelens. Hiemee komt de stroom op gang.

Coachprogramma:

In het eerste gesprek deel je je probleem. Welk gedrag in je denken en doen wil je veranderen om je beter te voelen. Wij ontdekken samen je behoeften en wat er nodig is voor jou

In het tweede gesprek leer je je strategie die jou steeds weer in dezelfde situatie brengt. Je krijgt inzichten in Hoe het komt dat je zo doet, Wat jouw triggerpoints zijn die bijdrage aan je keuzes en beslissingen. 

In het derde gesprek ontdek je de unieke structuur van je mind. Welke neurologische paden je hersenen doorlopen.  Je leert dat de biologische, emotionele en mentale processen die je in je leven hebt hebt beleefd je gevormd hebben tot wie je bent. 

In het vierde gesprek ga jij de kracht van gedachten met voorstellingsvermogen inzien. Met visualisatie kan je reizen naar toekomst en verleden. Je gaat je toekomstige droom visualiseren en observeren. In deze oefening worden hulpmiddelen aangereikt om jouw doel te bereiken. Jouw 'model van de wereld', hoe jezelf de wereld ziet, wordt in twijfel gebracht. Met suggesties ga je nieuwe neurologische paden bewandelen. Je ervaart meer ruimte, rust en tijd. Je kun nu  bewust met je probleemsituatie(s) omgaan. 

Sessie 5 flow

Je weet je strategie en je valkuilen. 

Je bent jezelf  bewust.

Je ervaart authentieke kracht. 

Je hebt uitdaging en voelt na inspanning ontspanning. 

Je hebt het gevoel dat je wordt gedragen. Gedragen door het leven.

Je zet je in beweging en ervaart resultaat.

Er is meer tijd voor ruimte 

Door het te delen benoem je het. Door het te erkennen veranderd het. Je doet het niet alleen, wij doen het samen.


Wil jij weten wat ervoor nodig is om te groeien, te vloeien en te Zijn wie je bent?