Coachprogramma flow


Als je je leven bekijkt dan merk je dat er altijd stroming is. Je bestaat voor meer dan 60% uit water. Het stroomt en laat zich leiden.  Er zijn blokkades, er is openheid en er is een vrije wil. Een vrij wil waarin keuzemogelijkheden zijn.  

In de praktijk hebben de meete  clienten een gebrek aan vertrouwen. Er is angst om het oude vertrouwde los te laten. Het voelt als een veilige thuishaven waar alles veilig en vertrouwd aanvoelt. . Je bent bang je over te geven aan de stroom.

De uitnodiging is: Er weerstand tegen bieden of loslaten. Je overgeven aan de levensenenergie 'prana' betekent bewust overgeven aan je gevoelens. Hiemee komt de stroom op gang.

Coachprogramma:

In het eerste gesprek deel je je probleem. Welk gedrag in je denken en doen wil je veranderen om je beter te voelen. Wij ontdekken samen je behoeften en wat er nodig is voor jou

In het tweede gesprek leer je je strategie die jou steeds weer in dezelfde situatie brengt. Je krijgt inzichten in Hoe het komt dat je zo doet, Wat jouw triggerpoints zijn die bijdrage aan je keuzes en beslissingen. 

In het derde gesprek ontdek je de unieke structuur van je mind. Welke neurologische paden je hersenen doorlopen.  Je leert dat de biologische, emotionele en mentale processen die je in je leven hebt hebt beleefd je gevormd hebben tot wie je bent. 

In het vierde gesprek ga jij de kracht van gedachten met voorstellingsvermogen inzien. Met visualisatie kan je reizen naar toekomst en verleden. Je gaat je toekomstige droom visualiseren en observeren. In deze oefening worden hulpmiddelen aangereikt om jouw doel te bereiken. Jouw 'model van de wereld', hoe jezelf de wereld ziet, wordt in twijfel gebracht. Met suggesties ga je nieuwe neurologische paden bewandelen. Je ervaart meer ruimte, rust en tijd. Je kun nu  bewust met je probleemsituatie(s) omgaan. 

Sessie 5 flow

Je weet je strategie en je valkuilen. 

Je bent jezelf  bewust.

Je ervaart authentieke kracht. 

Je hebt uitdaging en voelt na inspanning ontspanning. 

Je hebt het gevoel dat je wordt gedragen. Gedragen door het leven.

Je zet je in beweging en ervaart resultaat.

Er is meer tijd voor ruimte 

Door het te delen benoem je het. Door het te erkennen veranderd het. Je doet het niet alleen, wij doen het samen.

Persoonlijk leiderschap

Flow zorgt voor innerlijke balans. Je ervaart flow als je levensenergie vrij kan stromen. Samen vinden wij wat je nodig hebt om om dit te bereiken. De focus ligt op je vaardigheden om deze optimaal in te zetten zodat je potentieel wordt omgezet in vermogen.

Je geeft je leven de gewenste richting. Je missie is de koers. Na het coaching programma ben je instaat om je levensenergie zo te sturen die voor jou en je omgeving prettig is. Je bent in jouw flow met je missie in de rugLees meer

Coachprogramma:

Sessie 1 orientation

  Wie ben ik en waar sta ik voor?

  Welke kwaliteiten en waarden zet je al in?

  Wat zijn je behoeften?  Sessie 2 discover
  Hoe komt het dat je zo denkt, doet en voelt?

   Je ontdekt je strategie die jou steeds weer in dezelfde situatie brengt. Wat is er nodig voor jouw 'trigger' ?

   Sessie 3 playing the mind

   Met NLP krijg je inzichten in de unieke structuur van je mind. Welke neurologische paden je hersenen doorlopen bij de zintuigelijke waarnemingen: zien, voelen, horen. Hierin wordt bepaald "Hoe jij de wereld waarneemt'.
   Je begint met het doorbreken van belemmerende overtuigingen. Je begint met het transformeren naar versterkende overtuigingen. Je krijgt Inzichten in keuzemogelijkheden

   Sessie 4. creation

   Met hypnotherapie maak je een reis met de kracht van je voorstellingsvermogen. Met gedachtenkracht kan je reizen naar toekomst om ongekende vermogens te bereiken. Je maakt kennis met de universele leer en elementen uit een 'cursus in wonderen'. Je ervaart je ongekende vermogens. Je authentieke kracht.

   • Leer van je feedback
   • Zoek uitdagingen
   • Doorbreek weerstanden
   • Vergroot je speelveld
   • Visie op je missie

   Sessie 5 flow

   Je stroomt in een flow. je hebt uitdaging en voelt je ontspannen. Het leven zorgt voor je, zet je in beweging en draagt oplossingen aan die je met je hoofd nooit had kunnen bedenken. Je lichaam en geest ervaren meer tijd en ruimte om opnieuw te voeden. Om opnieuw te vloeien.

   Je neemt verantwoordelijkheid, Respons-ability, Je bent proproactief en bewust van wat je denkt, doet en voelt. Je bent in het nu en leeft in een flow

   wij doen het samen.
   Door het te delen benoem je het. Door het te erkennen vindt er bij jou verandering plaats.

   Sessie 1: Wie ben ik en waar sta ik voor?Inzicht in motivatie, vaardigheden en waardenWelke kwaliteiten en waarden zet je al in?Sessie 2: Wat doe ik en wat wil ik anders doen?Bewustzijn vergroten over rollen en patronen in je levenJe bent de rol niet, je vervult hetJe bent het patroon niet, je doet hetStart met doorbreken van belemmerende overtuigingenTransformeren naar versterkende overtuigingen.Inzicht in keuzemogelijkheden die je levensenergie gevenSessie 3: Welke koers wil ik op en hoe geef ik er richting aan? Regie nemen Verantwoordelijkheid nemen Respons-abilityVan reactief naar proactief gedragSessie 4: Hoe houd ik de regie?Leer van je feedbackZoek uitdagingenDoorbreek weerstandenVergroot je speelveldVisie op je missieSessie 5: Transformatie.Je weet wat je wilt, wat je behoeften zijn en wat er voor nodig is om dat te bereiken. Je hebt meer controle over je gevoelens.Je volgt je koersJe hebt voldoende handvaten om sturing te gevenUitdaging en inspanning zijn in balans Je bent aanwezigJe leeft in het nuJe leeft in een flowWerkwijze